Fogadóóra Bocskor Bíborkával, az endometriózisról – Ingyenes fogadóóra

 
 FEME fogadoora aprilis 1
 
2022.04.13., 19:00 órakor Facebook oldalunkon!
 
Vajon vállalhatok kisbabát, ha endometriózisom van? Lehetek sikeres a karrieremben? Lehet kiegyensúlyozott a párkapcsolatom? Joggal vetődhet fel a kérdés az érintett hölgyekben, hiszen az endometriózis igen rejtélyes betegség. Világszerte nők milliói szenvednek tőle, ugyanakkor az orvostudomány máig kutatja kialakulásának okát. A betegség az élet számos területére kihathat: a karrierre, a társas kapcsolatokra és sajnos a családalapításra is. De a teljes élet nem elérhetetlen endometriózis mellett sem!
A Ragaszkodj hozzá! programmal együttműködésben egy nagyon inspiráló beszélgetéssel készülünk számotokra! Vendégünk Bocskor Bíborka lesz, akinek személyes története nemcsak példaértékű, de sokaknak adhat erőt is. Hiszen a betegség dacára nagyon sikeres az énekesi pályafutása, boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolata, és immár lassan 2 éve büszke édesanya.
A beszélgetésen részt vesz továbbá Dr. Katona Renáta szülész-nőgyógyász szakértőnk és Jaksity Kata elnökünk is.
 
Csatlakozz ingyenes Fogadóóránkhoz szerdán!
 

A honlapon található tartalmak egészségügyi információs és egészségnevelő célt szolgálnak, nem helyettesítik a szakemberrel történő személyes konzultáció vagy vizsgálat szükségességét, ezért tünetek, kérdés esetés minden esetben forduljon szakorvoshoz.