FELELŐSEN MAGADÉRT

Pályázati Felhívás: "Hello Girls!"

 hell.jpg
Kedves Anyák és Lányok!


A Felelősen Magadért Egyesület (FEME) örömmel hirdeti meg az első "Hello Girls!" különleges anyák napi workshopját, amelyre pályázat útján kerülnek kiválasztásra a szerencsés anya-lánya párosok.
Anyák napi programunkat egyedülálló előadással kezdjük, majd egy Apacuka kerámia workshop-pal zárjuk, így az anya-lánya párosok május 5-én 2 különleges programot is nyerhetnek:


1. ANYÁK NAPI SUNDAY BRUNCH – Tari Annamáriával és Jaksity Katával
A kiválasztott pályázók ingyen csatlakozhatnak 9:00-kor kezdődő rendezvényünkhöz, Budapesten, az Actor Hotelben (cím: 1094 Budapest, Viola u. 10.) Az Anyák Napi Sunday Brunch eseményünkön egy finom kávé és croissant mellett tartalmas, interaktív beszélgetést ígérünk Nektek, mely során Tari Annamária klinikai pszichológus és Jaksity Kata műsorvezető segítségével megbeszéljük, hogyan építhetünk erősebb, megértőbb kapcsolatot egymással.
(Ez a rendezvény belépőjegy vásárlásával látogatható, de a pályázat nyertesei INGYEN vehetnek rajta részt.)


A beszélgetésről bővebb infókat itt találsz: facebook esemény link

2. „Hello Girls” - kerámia workshop
Ezt a másfél órás programot követően a győztes pályázókkal átsétálunk a 2 percre lévő Apacuka Ceramics műhelyébe, ahol együtt alkothattok közösen egy M-es méretű kerámiatálat. A tál mintáját, színét együtt találhatjátok ki, és közösen készíthetiket el. A tálat a műhelyben véglegesítik, melyet 8 héttel az eseményt követően tudtok a műhelyben átvenni. A tálat egy újabb örök emlék, mely a köztetek lévő erős köteléket és szeretetet szimbolizálja majd.
Miért pályázzatok?
• Ez a délelőtt kiváló lehetőség arra, hogy egy igazán kreatív és tartalmas "mi-időt" töltsetek együtt, miközben új készségeket sajátíthattok el, és mélyebb betekintést nyerhettek egymás világába.
• A workshop nemcsak az alkotás örömét kínálja, hanem egy olyan teret is, ahol szabadon megoszthatjátok gondolataitokat, érzéseiteket és tapasztalataitokat más anya-lánya párosokkal.


Hogyan pályázzatok?
• Készítsetek egy max 1,5 perces videót, vagy írjatok egy A/4-es oldalnyi pályázati anyagot arról, hogy miért lenne szükségetek erre a közös élményre, miért éppen ti érdemlitek meg ezt a különleges lehetőséget.
• Meséljetek el nekünk egy kis történetet arról, hogy mi teszi egyedülállóvá az anya-lánya kapcsolatotokat.
• Milyen közös kihívásokat és örömöket éltetek meg eddig, és miért lenne számotokra fontos és hasznos ez az esemény.


Beküldési határidő és részletek:
 Oszd meg legalább egy saját social media felületeden pályázatotokat (Facebook, Instagram), és használd a #FelelősenMagadértEgyesület #Hello_Girls_jelentkezes hashtaget a posztod alatt.
 Vagy küldd el nekünk a következő e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., "Hello Girls! Pályázat" tárgymegjelöléssel.
 Beküldési határidő: 2024. április 25., éjfél


🎥 A videó-pályázatok technikai feltételei:
- Social felületeken az adott platform által előírt méretben és formátumban
- Emailes beküldés esetén MP4 formátumban és maximum 700 Mb méretben várjuk, Dropbox, Wetransfer filemegosztó linken a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre
🖋 Az írott pályamunkákkal kapcsolatos elvárások:
- Terjedelem: maximum 1 A/4-es oldal terjedelmű írás

Eredményhirdetés:
2024. április 29-én, event oldalunkon! A kiválasztott 10 párosokat pedig e-mailben is értesítjük, amennyiben pályázata e-mailen érkezett!
Szervező: Felelősen Magadért Egyesület (FEME)
• A reggelivel egybekötött beszélgetés helyszíne 09:00-tól: Actor Hotel (Budapesten a IX. kerület, Viola u. 10.)
• Anya-Lánya kerámia workshop helyszíne 11:00-12:30-ig: Apacuka Ceramics Műhely (Budapesten a IX. kerület, Viola u. 31-33.)
További információk: www.feme.hu és https://www.facebook.com/felelosenmagadert
Ne maradjatok le erről az egyedülálló lehetőségről, ahol megünnepelhetitek az anya-lánya kapcsolatotokat, miközben kreatív energiáitokat is szabadon engedhetitek!

Részvételi feltételek:
• Csak anya-lánya történetek megosztásával lehet jelentkezni.
• A jelentkezés és a pályázat beküldésének nyelve: magyar.
• Minden pályázatnak címet kell adni!
• Minden pályázó 1 művel pályázhat.
• A pályamunka lehet: írott történet vagy videó
• A pályázat beküldésével hozzájárulsz, hogy pályamunkádat változatlan formában bemutassuk a FEME felületein (Facebook oldalán, Instagram, YouTube csatornáján, Podcast csatornákán, honlapján), illetve eseményein.
• Ha pályázol, úgy automatikusan elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót és Nyilatkozatot, melyet honlapunkon, ezen a linken is megtalálsz: LINK
• Beküldés névvel vagy anonim módon is lehetséges. Anonimitás esetén a nyereményről való értesítés csak e-mail címen valósul meg, a Facebook oldalunkon csak a nyertes pályamű címe szerepel majd.
• A pályázat beküldésével kijelentitek, hogy győztes pályázat esetén részt tudtok venni a „Hello Girls” élményagyagozás workshopján és az azt megelőző Anyák Napi Sunday Brunchon!, melyen fotó/videó készülhet, melyek a FEME felületein (Facebook oldalán, Instagram, YouTube csatornáján, Podcast csatornáján, honlapján) kerülnek megosztásra.

Elbírálás:
• A pályázati anyagokat a FEME szakértői (https://feme.hu/index.php/magunkrol) értékelik, és választják ki a díjazottakat egyéni, szubjektív szempontok alapján.
• Maximum 10 páros kerül kiválasztásra.

Jutalom a kiválasztott anya-lánya párosok számára:
Részvételi lehetőség a FEME „Hello Girls” élményagyagozás workshopján és az azt megelőző Anyák Napi Sunday Brunchon!

Várjuk szeretettel minden anya-lánya páros jelentkezését, hogy együtt ünnepelhessük az anyák napját, és együtt alkossunk maradandó emlékeket!

A honlapon található tartalmak egészségügyi információs és egészségnevelő célt szolgálnak, nem helyettesítik a szakemberrel történő személyes konzultáció vagy vizsgálat szükségességét, ezért tünetek, kérdés esetés minden esetben forduljon szakorvoshoz.