Hello Termékenység Tudatosság

Bemutatkozik a Hello Termékenységtudatosság csapata

A gyermekáldás a világ legtermészetesebb dolga kellene, hogy legyen, azonban sajnos ez nem mindig van így. Előfordul, hogy mikor babát szeretnél, mert megtaláltad hozzá a megfelelő partnert, és családot szeretnétek alapítani, nem minden úgy történik, ahogy azt elterveztétek.

Nem kell, hogy súlyos betegségben szenvedj. Elég, ha egészségtelenül táplálkozol, ha rendszertelenül élsz, vagy nem figyelsz oda a tested jelzéseire, akkor könnyen szemben találhatod magadat egy sor nehézséggel.
Hogy minimalizáld a meddőség kialakulásának esélyét elengedhetetlenül fontos, hogy tisztában légy a tested és a hormonrendszered (ciklusod) normális működésével és azzal, hogy mely tényezők számítanak igazán a gyermekáldásban.


Könnyű elveszni a sok információban, a sok tanács és terápia között. Ezért is választottuk a megfelelő szakembereket és szakirányokat, hogy tudásukkal együtt segítsük az érintetteket ebben az összetett folyamatban. Egy szülész-nőgyógyász, endokrinológus, egy urológus és andrológus, egy dietetikus, egy laborvezető embriológus, egy fiatal egyetemes okleveles ápolónő, aki érintett a témában, illetve egy kommunikációs szakember segítségével hoztuk létre ezt az online tudástárat.

Honlapunkon egy helyen megtalálhatsz minden szükséges és hiteles információt a témával kapcsolatban, egyszerűen és érthetően.

 

Élj termékenységtudatosan és vedd kezedbe az irányítást! Élj úgy, hogy annyi gyermeked legyen később, amennyit szeretnél.

csapatkep
A Hello Termékenységtudatosság oldal tartalmait készítő szakemberek (a képen balról jobbra):

  • Dr. Takács Tamás - andrológus-urológus szakorvos
  • Dr. Buzder Tímea - embriológus
  • Karafiáth-Homor Éva - kommunikációs tanácsadó, okleveles aromaterapeuta
  • Horváthné-Lévárt Bernadett - egyetemes-okleveles ápoló
  • Dr. Vesztergom Dóra - szülész-nőgyógyász, endokrinológus, meddőségi specialista
  • Demeter Dóra - dietetikus
VISSZA A TÖBBI CIKKHEZ